Stedet ligger litt gjemt, i en trang gate i Jerez. Vi ble tatt imot at to menn i fra Norge som driver stedet sammen.Vi ble først vist brandyen. Siden det ikke produseres så mye av denne typen druer i nærområdet får de druebrennvinen ferdig gjæret i fra andre som driver med produksjon av denne sorten drue. Brandyen skal ligge på fat i 1 år før den begynner å blir gjort noe med. Etter at den har stått i ett år blir den flyttet over til en stor tank hvor neste prosess skjer før den havner på sitt andre nivå i prosessen. Hele tiden blir det rotert på vesken slik at resultatet skal bli likest mulig. Det vil si at de tar ut 25 prosent av de nederste tønnene og etterfyller i fra tønnene i midre rekke og heller i ny Brandy i de øverste tønnene. Når man gjør det på denne måten så blir smaken på brandyen jevn og lik i alle flasker man fyller.
Sherryen deres er laget av den fineste vinen i området. Sherryen har vunnet den største og jeveste prisen nasjonalt og internasjonalt.
For mer info besøk:
http://www.fernandodecastilla.com/
onsdag 9. desember 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar